Pentuja


      LOPPUKESÄLLE 2018                                                                        PENTUSUUNNITELMIA RUUSALLE                                                                                                                                                                                                                                                                         

                                
 
VILIPERIN HÄPÖDIS KÄPÖDIS "Ruusa"
kyynärät 0/0, lonkat C/C ja polvet 0/0
silmät terveet, gPRA ++

 
Sijoitusnartullemme Viliperin Häpödis Käpödis "Ruusa" on suunnitelmissä pentuja loppukesälle. Myöhemmin lisää suunnitelmista.


Mikäli kiinnostuit pennuista ja haluat  elämääsi ilostuttamaan  Schapendoessin Hollantilaisen pitkäkarvaisen paimenkoiran, otappa rohkeasti yhteyttä. 
 Parhaiten minuun saa yhteyden sähköpostilla paivi.solonen@gmail.com tai tekstiviestillä, toki otan soittoja vastaan mikälin pystyn vastaamaan.
Kerrothan hiukan viestissäsi itsestäsi niin tiedän millainen koti olisi pennulle tarjolla. 

Pentuja voi tulla katsomaan kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä eli vk 39. Pennut luovutetaan setsemän viikkoisina ja luovutusikään tulevat vk 42. 

Pennut madotetaan useasti, eläinlääkärillä sirutetaan ja tarkastetaan sekä rekisteröidään. Pennut kasvavat perheen keskellä sosiaalistuen kaikkeen mitä kotona on. Alenpana on lisää aiheesta kun kelaa eteenpäin.
TULEVAT PENNUT

 

Tulevat pennut kasvavat eläväisen perheen parissa, tottuen meillä kaikenlaisiin mahdollisiin ääniin 
mitä kodista löytyy ja hiukan kodin ulkopuoleltakin. Nämä rakkauden hedelmät madotetaan kolmesti, sirutetaan ja tarkastutetaan eläinlääkärillä. Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin aikaisintaan  seitsemän viikkoisina. Pennun mukaan uuteen kotiin tulee pentupakkaus, joka sisältää mm. ruokaa ensimmäisiksi päiviksi sekä pentuoppaan.

Jos kiinnostuit tulevasta yhdistelmästä, minut tavoitat numerosta 040 7788176                                     tai sähköpostilla paivi.solonen@gmail.com