lauantai 2. syyskuuta 2017

Torstai toivoa täynnä,                        VILIPERILÄSSÄ ON PENTUJA

 Elokuun 31 torstai meillä oli heti aamusta tiineysröntgen, koska viimeksi Muksiksella oli iso pentue enkä halunnu suuremmin yllätyksiä.  Meillä  on ollu haasteellista laskea laskettua aikaa, koska viimeisen astumisen väli oli lähes viikko. Nimittäin Ylivieskan näyttelyn jälkeen meillä oli tarkoitus ottaa vain kuvia pariskunta Feeti ja Muksis mutta päättivät aloittaa kuvaushomman lapsienteolla.

Siellä 9 maha-asukkia.

Muksis oli läähätelly pari päivää tukalan oloisesti ja torstaina käytös oli levotonta. Muksis pyrki aina ulos päästessään liiterin alle. Ja tästä olimme varmoja, että synnytykseen ei ole pitkä aika.  Illalla sitten yhdeksän aikaan syntyi ensimmäisenä uros pentu ja vasta viides pentu oli narttu. Yhdeksäs pentu syntyi enkeliksi. Aika urosvoittoinen pentue tästä tuli. Pentuetta kruunaa kaksi narttua musta ja valkomusta. Todennäkäisesti toinen nartuista jää valkomustaksi eikä muutu siniharmaaksi. 

Tässä kuvia pennuista kahden vuorokauden ikäisenä. Pyrin ottamaan kuvia lähes joka päivä, siitä näkee sitten kuinka pentuset kasvavat ja komistuvat. Pentueen kirjanta en ole vielä päättäny mutta mukavia nimiä muhii mielessä.

KUVAA KLIKKAAMALLA SAAT SEN SUUREMMAKSI.
 
Muksiksen maitobaari auki.
Koko porukka kasassa.
Hauska ruokailuasento.


Hännän päälle on hyvä uinahtaa.
Rentoja asentoja.Hauska salmiakkikuvio nartun päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti