tiistai 18. huhtikuuta 2017


 KEVÄTTALVEN KUVIA JA JUTTUJA

Parasta aikaa keväässä on auringon paiste ja sopiva pakkaskeli  (alle 10 C) . Tällaisna paivinä on ihana lenkkeillä koirien kanssa järven jäällä tai jopa kestohangilla. Talvilomalla otettiin koirien kanssa ilo irti kunnolla ja tehtiin pitkiä lenkkejä ulkoiluttaen myös kameraa. Lempi lenkkeilypaikka meillä on Hautaperän tekoaltaan jää, siellä voi mielin  määrin kirjmailla olematta kenenkään tiellä. 


kilpajuoksu

Pystypainia
Muksis-mamma kova tyttö höykyttämään Myrskyä. Välillä tai useinkin meno on hurjaa niin että hirvittää Myrskyn puolesta.  Ainakin saavat hyvin liikuntaa ja emäntäkin hyvin pysyy mukavuusalueella. Mitä nyt välillä säikähdin kun jalkojen alla jäät paukkuu.


Leikin aloitus

Myrsky hurjana.
Lady-tuomari saatiin paikalle.

karatepotku


Schapendoessin leikkejä kun katsoo saa vain ihailla niiden ketteryyttä ja vaivatonta menoa. Schappareilla on niin kevyty pomppu ja nopeata käännökset  ettei kameran kanssa tahdo vaudissa pysyä.RUUSA TULI MYÖS MUKAAN KIRMAAMAAN


Pitäähän meidän välillä sijoitustyttöä Ruusaakin nähdä ettei kovin vieraannu laumasta. Melkeinpä heti alkoi tuttu meno ja vauhti  tällä kokoonpanolla. Ensin tietysti sisarukset Myrsky ja Ruusa ottavat mittaa kumpi on poma. Myrskyllä tietysti on kenttäetu kun on oma lauma tukena.

                                                                                                                                                                 
IIIK, mami tulee!Ruusa-tytär ja Muksis
mutta minne se yksi ipana hävisi.Kilpajuoksua, KUMPI ON KUMPI?
Ruusa voittaa tämän kisan.


Puoli sukua tai ainakin melkein; Ruusa, Lumo-mummo, Myrsky ja Muksis-mami
Sisarusrakkautta.MITÄS MEILLE MUUTA...              LADY
Lady iltaauringon paisteessa.

Lady täytti marraskuussan 9-vuotta. Neito on jonkinverran rauhottunut nuoruusajoilta ja mukavuudenhaluisemmaksi tullut. Edelleenkin Ladyllä on vanhoja vinkeitä kuten jahtausleikki, joka alkaa  pipon tai hanskan varastamisella. Saunomassa Lady käy edelleenkin useamman kerran viikossa. Se tyttö osaa nauttia lämmöstä vai onko alkanu jo luita kolottamaan.


                  LUMO

Lumo on ollu tässä puolivuotta syönyt kevytruokaa saaden takaisin sorjan olemuksen. Kuukauden päivät on taas  saanu syödä norminappulaa. Nyt on tyttösellä lenkeillä askel lentävä ja nopea. Muutoinpa Lumolle ei ihmeempiä, edelleenkin tarkasti pitää lukua kotiin tulijoista ja toimii ovikellona.
Lumon lentonäyte.


             MUKSIS
Mikäs jörnykkä se siinä on.

Muksis edelleen se raisu ja leikkisä tyttö. Lenkeillä varsinkin leikit ovat aika rajunpuoleiset Muksis
jaksa höykyttää  Myrskyä miten tykkää. Onneksi kummatkin tuntuvat vain nauttivan vauhdista ja rajusta menosta. Kun vain tässä saataisiin aikaiseksi pitäisi myös Muksisksen kanssa aloittaa harjottelemaan miten siellä kehässa mennään. On näyttelytouhu hiukan päässy unohtumaan kun ollaan eletty kuin metsäläiset.

VIELÄ MUUTAMA KUVA TYTÖISTÄ...Myräkkä johtaa joukkoa.

Äiti & tytär

Hirvenjalka löytö, yök!

Lumo ja Myrsky

Kaikki koossa; Myrsky, Lady, Muksis ja Lumo.

Tähän kuvaan on hyvä päättää tämä juttu, meillä lomalle iltalenkillä auringonlaskuun asti. Kuvat aukiavat paremmin kun kikkaa itse kuvaa, Koirilla osaa ollaa tosi hauskoja ilmeitä leikkiessä, hauskaa oli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti