sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

KEVÄT TULLA JOLKUTTAA

Me käydään paljon metsälenkeillä ja nyt se on alkanut tuo risujen selvittely turkista. Kyllä tämä risujen selvittely on kuitenkin helpompaa kuin lumipaakkujen sulattaminen turkista sekä turkin kuivatteleminen. Nyt on kova sana vielä jäljellä olevat lumikasat, jossa sitten nämä karvakaverit  pyörivät onnessaan.

Viime viikolla tyttöset innostuivat keppileikeistä. Lady varsinkin on mestari noutamaan keppiä ja myöskin luovuttasen suosiolla. Nämä kaksi viliperiä eivät kepiä tahdo tuoda ja varsinkaan sitä luovuttaa pyydettäessä. Tosin Lady on alkanut jättäytymään taka-alalle "kilpailuhenkisistä touhuista" kun Lumo ja Muksis innostuvat mahdottomasti. Lady nauttii kahden kesken palottelusta tai kepi noutamisesta valtavasti. Kukapa ei nauttisi laatuajasta.
Lady tuomatina ja veto, veto, veto.

Lumo tyytyväinen kepin vallottaja.

 Koirat olivat muutaman päivän ilman emäntää kun minä olin etelä-suomessa käymässä. Kuulemma paljon rauhallisempia kavereita kun en ollut kotona. Mistäkän lie johtuu? Lenkit olivat hihnalenkkejä kodin lähettyvillä eikä lähdetty pitkin mehtiä huitelemaan. Pääasia, että hyvässä hoidossa. Tottakai tuliaisia kaikille kaksijalkaisille karkkia ja nelijalkaisille luita, joita nyt jyystetään.

Mikäs siellä peräpäässä taas on?

Mä oon vähän jörö.
Muksis tuulitukka.